3

Neem contact met ons op

Indien u vragen hebt (over uw eigendom of over een object uit onze portefeuille) stelt u deze en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Recreatiekoning

Koningsweg 8
3886 KD Garderen
Nederland
T: 0577-745129
info@recreatiekoning.nl
 

Openingstijden

Op afspraak. Niet op zondag.

Team Recreatiekoning

Het team van Recreatiekoning staat voor u klaar!

Ariette

“Sinds 2006 ben ik bij Bosrijck werkzaam. Een aantal jaar was ik ertussenuit, maar inmiddels alweer ruim 2 jaar één dag per week aan het werk. Ik ondersteun mijn collega’s in de administratieve werkzaamheden. Vooral de afwisseling maakt dit werk leuk.”

Karina

“Al vroeg wist ik dat ik iets in de makelaardij wilde gaan doen. Het contact met mensen en hen voorzien in hun wensen vind ik erg leuk. Omdat ik werk als zzp’er word ik door Bosrijck ingehuurd om ondersteunende werkzaamheden te doen. Voornamelijk houd ik mij bezig met de verkoop van recreatiewoningen.”

Sandra

“Inmiddels ben ik bijna 10 jaar werkzaam als assistent makelaar bij Bosrijck. Ik doe het werk met veel plezier en omdat ik halve dagen werk kan ik het combineren met het werk als freelance correspondent bij een regionale krant. Ondanks dat je in de makelaardij ‘stenen verkoopt’ is het voornamelijk ‘mensenwerk’ en dat is in mijn ogen het allerleukste werk om te doen!”

Ruben

“Van jongs af aan wist ik het al: ik wil makelaar worden. Na een aantal jaren in de Zwolse makelaardij gewerkt te hebben, ben ik nu hier op de Veluwe neergestreken. De contacten met de verschillende mensen maken het werk leuk en afwisselend. Voornamelijk houd ik mij bezig met allerlei soorten  taxaties.”

Arjan

“Dagelijks rijd ik met veel plezier door de Veluwse bossen naar het kantoor in Uddel.  De contacten met allerlei verschillende mensen is iedere dag weer een uitdaging. Daarnaast kan ik ontzettend genieten van de kleine dingen naast de grote zakelijke belangen. Ondanks het drukke bestaan als ondernemer is het fantastisch om in deze regio te werken.”
 

Dick

Na jaren gewerkt te hebben in het bankwezen, heb ik een aantal jaren geleden de switch gemaakt naar de makelaardij. Op diverse makelaarskantoren heb ik mijn ruime werkervaring opgedaan en ben ik medio 2019 in dienst getreden bij Bosrijck makelaars & taxateurs in Uddel, waar ik met veel plezier mijn werk doe. Uiteraard hoop ik in deze hoedanigheid vele verkopers en kopers te kunnen samenbrengen. Oplossingsgerichtheid en een flexibele instelling zijn daarbij kernwoorden die op mij van toepassing zijn. Ik hoop u dan ook graag eens te ontmoeten!"
 
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Recreatiekoning