Helaas, dit pand is verkocht

3881 NK Putten

Omschrijving

Berkenhorst

Berkenhorst is een speelse woning die vanaf elke zijde een andere indruk achterlaat. Creatief gebruikmakend van de niveauverschillen in de kavel. Ogenschijnlijk een bescheiden indruk vanuit de verhoogde tuin, een royale woning bij benadering vanaf de voorzijde.
Heel verrassend is het feit dat de begane grond verhoogd ligt ten opzichte van de slaapkamers. Achter de voordeur bevindt zich de centrale hal met toegang tot de techniekruimte met aansluiting voor was- en droogapparatuur en de CV-ketel, twee ruime slaapkamers, het toilet en de badkamer.
Via een klein trapje omhoog komt u in de lichte en ruime living met open keuken. Ramen rondom geven u, zowel vanuit de loungehoek als vanaf de eettafel een fraai uitzicht op de bostuin. Via de dubbele openslaande tuindeuren stapt u zo op het terras van uw eigen bosperceel!
Een tweede trapje in de living brengt u naar de verdieping boven de slaapkamers. Een fraaie en royale slaapkamer voor uzelf, of voor logés of komen hier de (klein-)kinderen te slapen?!

De prijs is excl. interieurpakket, inventaris en tuinaanleg en excl. BTW, notaris- en kadasterkosten.
De prijs is voor specifiek deze woning op kavel 7. Voor andere typen woningen op andere kavels gelden andere prijzen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Recreatiekoning